Alla <3 dag

Fortfarande sjuk.....har varit hemma i i 4 dagar och jag blir inte bättre heller:( Skulle egenligen ha jobbat idag men det är fysiskt omöjligt, så idag blir det sängen med massa filmer:)
Ska föresten överaska min kära vän Jasmine på onsdag efter våran träning,, hehe hon vet inte vad som väntar henne!!
Efter det är det den stora friidrottsgalan i Globen GE-galan som hässelby friidrottsklubb arrangerar ska bli så kul att jobba då:D (bara jag är frisk så)   


                                                              

                                                             Jasmine och jag


Sjuk:(

Efter träningen igår morse så kände jag att det var nått fel i kroppen, den mådde inte så bra.....kommer hem och lägger mig kvart i 8 (ja på kvällen)
Måsten att göra idag:
1. skriva klart min uppsats om konflikter i världen.
2. Deklarera:S
3. Betala räkningarna, för lönen kommer på FREDAG:D
4. Skriva ett avtal om slutskivan
5. handla mat och titta på film;)

Plugg....

Sitter och skriver på min uppsats om överträning, det går inte så jättebra:/ kollar mest på resor för jag vill bara BOOORT här ifrån till solen ;)
Träningen igår gick grymt bra iaf jag och frida körde cykel och styrketräning efter det:)
Tjejer om ni vill se vältränade killar så dra till gymmet omedelbart då kan du träna själv och hitta snygga killar, skitsmart;)

SATS Stureplan

Idag äntligen ska jag iväg till sats med Frida. Ska möta henne vid halv 6 vid hötorget, har inte sett henne sen på 2 månader, den lilla ungen har varit i Egypten och stekt:)

Ingen finanskris i Sverige inte...

Kom precis hem från ett proppfullt Ikea. Har aldrig sett så mkt folk på Ikea någonsin, utan att överdriva! Det var ju mer än 2 veckor sedan lönen kom och två veckor kvar tills den kommer igen! Hur kan det vara fullt på Ikea är då frågan?
Svaret är dock att vi INTE har påverkats av finanskrisen i USA?!?!


Renovering!!!!!!!!!!!!!

Dax att göra om den fula designen på bloggen...... Tänkte ta hjälp av min vän Johnny en gammal vän från friidrotten :)                                             


                                                                        

Det är söndag...

.....Vilket innebär att
1. skolan börjar imorrn..
2. Att man borde ta tag i läxorna....
3. Man undrar vart helgen tog vägen...?
4. Att man borde hinna med ett träningspass innan dagen är över...
5. Planera veckan....

Imorrn blir det nog möte med Mikail.....
Onsdag är det möte med min coach.....
Söndag ska uppsatsen in.....
Shervin är i Spanien så ingen träning med honom...
Så mkt vet jag om nästa vecka :)

Från igår...



En hemsk bild på mig, men jag måste ändå lägga upp den:/ det är ju trots allt Antons födelsedag:)

18- åringarna


Victor wennergren och Loffe Anton Lundin födelsedagsbarnen jag firar imorrn:)

090105

Nu sitter jag vid matbordet med grannen, tänkte ta tag i våra läxor:/  Det blev inte speciellt mkt gjort, vi kunde helt enkelt inte tänka......
Har massa andra saker att göra, Mikail ringde 10 över 4 och sa att han behövde namnen till festen imorrn! PANIK!!!! Mina tre kompisar har precis fyllt 18 och smart som man är kan man ju slå ihop dom till en enda stor fest, skumpa, tårta, EGET dansgolv med EGEN bar! vad säger ni om det ;)??
telefonen ringde hela tiden, men det var telefonsamtalet från Loffe som fårvånade mig, killen som fyller 18 år imorrn har faktiskt växt upp!! han kör upp på tisdag och har börjat ta kontroll över sitt liv,, den killen som jag för några år sedan festade med och blev så full att han ramlade in i buskar haha . Imorrn ska jag fira honom på hans födelsedag:D

Bilderna från i lördags på båten Vieille Montagne

Med utsikt över Stockholm
Med utsikt över Stockholm....


Shervin och jag



Jag och mickis


Jag, Vino och mickis

Ny vecka och ny månad:)

Saknar redan mina små älsklingar som har dragit upp till Åre:(  skolan känns otroligt tomt utan dom.....men imorrn drar jag och skolan upp till ROMME!!! får ställa klockan på 04.00 imorrn *suck* 

Snart är det iaf dax att dra på sig sina träningskläder, varma sådana för jag ska träna utomhus med Shervin! Ska plåga honom med lite tester och hård backträning hehe :D Har alltid undrat hur det känns att stå längst ner i backen och säga vad alla andra ska göra, Jag har alltid fått springa i backen medans Magnus plågar en med alla grodhopp eller borsow hopp.

Tänker fortfarande på min framtid hur jag ska göra, ett misstag och den säkra plattformen i mitt liv försvinner.....


personlig tränare

Nej jag har inte skaffat mig en personlig tränare, jag kommer från och med imorrn vara Vinos personliga tränare och JAG bestämmer vad han ska äta och hur han tränar:P haha ser verkligen fram emot det här:D

090201

Var på en stor båtfest igår vid slussen, skitul och lite annolunda, dock var det sjukt svårt att gå i 12 cm klackar i sneda trä trappor:O PÅ båten var det GRATIS bar, ´ja ni läste rätt allt var gratis låång kö till baren, när vi står där och väntar på våra drinkar så kommer det fram en tjej som frågar om inte jag är christoffers ex (expojkvännen) jo svarar jag och kollar lika förfvånat på dom! Det är 3:e tjejen inom några månader som frågar samma sak, hur kan dom veta? och vilka är dom? skitskumt iaf, men en LYCKAD kväll blev det iaf:D

RSS 2.0