GIH nästa!!

Var på öppet hus på GIH igår. Och jag läängtar efter att börja där:) kom in i världens största gympasal och det var basketbollar, trampoliner, klätterväggar. Jag och Jasmine gick runt och kollade på det olika linjerna man kunde gå (och alla sjukt heta och vältränade killar som var där;)

Det var dansuppvisningar och dansträning med Cissi från lets dance, vi tränade styrka med Martin Lidberg iaf (känns i kroppen idag =)

För alla som undrar ska jag söka till GIH nästa höst till tränarprogrammet:) Tiden går så fort tänk att man ska börja på högskola! det var inte längesen man gick i 6an:S
 


Här kommer jag ligga i sommar! GOA!!







Way too much...

På senaste tiden har jag funderat mkt på vad jag verkligen vill göra med mitt liv, snart är studenten här och jag är fri från skolan tills vidare (till jag börjar GIH eller Bosön). För dom som vet vad "The hills" är så har jag följt programmet konstant och insett att jag vill ta och leva ett sånt LA-liv VILLVILLVILL, men hur lyckas man r dock frågan? Kommer snart på hur.

Som ni kanske förstått vill jag bort snarast möjligt! pratade med natta på jobbet idag och vi ska ev till Goa i sommar WOHO precis vad jag längtat efter ;)

Det gör ont i mig:'(

Förra måndagen när jag kommer tillbaka till skolan så får vi veta att vår lärare helt plötsligt sagt upp sig  och alla hans saker är borta från skolan....bara borta, jag hoppas vi snart får veta vad som har hänt varför han försvann så plötsligt, för det går såå många rykten ( tyvärr)

Det gör ont i mig när en favorit försvinner ur ens liv. Han var min lärare i 4 ämnen (dom roligaste ämnena) Han var min tränare på fredags mornarna, det var han som pumpade skiter ur oss man sina pass, och nu vad? Vad händer nu liksom?!:(


RSS 2.0