090510 kl 21.00

Slutade jobbet vid 7 ganska lugn dag, inte så mkt folk och att vi har 4 extra jobbare som ska lära sig kassan vilket betyder att vi inte har så mkt att göra. Fick en utpasseringskontroll när jag skulle hem,  rätt roligt man blir alltid lite nervös även fast man vet att man inte har tagi något.

Är alltid som piggast på kvällen och nu när det är så ljust ute så passade jag på att ta en lite längre löprunda än i morse, blev fafktiskt riktigt nöjd för jag kände mig inte alls trött, (förutom benen som kändes som bly efter all mjölksyra. 

Ska lägga mig i badet så jag inte får en fruktansvärd träningsvärk imorrn.

090510 kl 12.00

Vaknade vid 11 och klädde på mig träningskläderna för att löpträna. Mamma och jag tog ett varv för att sedan springa upp och ner i johannelundstippen och avslutade med ett varv med mångsteg och utfall.


Nytt jobb

Efter sista maj kommer jag inte att jobba kvar på Coop, dvs att jag måste hitta ett nytt jobb NU !!!! Har blandade känslor inför slutet. Är mest glad faktiskt. I tre år har jag jobbat på samma ställe där cheferna "kör" över de anställda, nu ska jag göra något som är roligt, något jag brinner för- IDROTT. 

Någon som har några ideer vart jag ska jobba?:)

Västerviks shopping




Helgen i Gunnebo

Bilresan bestod av väldigt mkt GT:D

Bilresan bestod av väldigt mkt GT:D



Härliga Gunnebo!



Dagens vårbild;)



Vårt mangoliaträd är nu minst 30 år:O
 

Mormor bor granne med en kyrka:P

umgicks med min Babe hela helgen

Kl 11 hämtade jag min Babe. Efterlängtat. Vi åkte ner till småland så jag kunde lära känna den bättre. Min fina babe är bäst och mina vänner får snart träffa honom:D

Min morbror frågade om jag fick någon rabatt? med den färgen kunde det knappas vara fullt pris, den ser ju precis ut som "babe" asså grisen Babe. Från och med nu heter min älskling Babe. Den är bäst och tar grymt finnnna bilder:D


Torsdagen den 30 april

Valborg och mösspåtgning. Åkte till Jasmine på onsdag kväll så vi tillsammans kunde göra oss iordning. Vi mötte lotten vid Solna c, hon skulle handla en box vin som vi skulle ha till senare. Tyckte det såg så himla varmt ute så hade på mig mina gula shorts, vilket var ett stort misstag, det blåste iskalla vindar.

Vi samlades vis Karlbergs slott alla 3or. Det var underbart att se alla med sina vita mössor på sig, man insåg då att vuxenlivet var nära och gymnasietiden är snart över. Blev både glad och ledsen, vill inget annat än slippa alla läxor, men kommer sakna alla trevliga människor i korridoren och de underbara vänner man oxå träffade där i 1an.

Valborg fortsatte med fyllebrännboll på tantokullen. Vid 15.30 vad jag så full att jag inte fortsätta spela, men en trevlig syn med 12 st studenter som sprang runt och letade efter en gul boll:P

Följde med lotten på grillfest ute på ekerö. Kom hem vid 00 och somnade på en gång. Hård dag!

RSS 2.0